Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Klímaszerelési árak

Split klíma telepítési ár nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés 1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár nettó 35.000 Ft, bruttó 44.450 Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 5.000 Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.
Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk (állványozási munkák, magas épületek)!

Kiszállási díj:

Szabolcs-Szatmár Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén végzendő klímaberendezés telepítése esetén a kiszállás ingyenes. Egyéb esetekben bruttó 100 Ft/km.

Előcsövezést is vállalunk!

Építkezik, felújít vagy átalakít és még nem döntötte el milyen klímaberendezést vásárolna de szeretné az épületet előcsövezni, mi ezt is megoldjuk. Bővebb információkért hívja ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön üzenetet az info@nyiregyhazaklima.hu e-mail címre és mi választ adunk kérdéseire.
Az árak tájékoztató jellegűek, egyedi esetekben eltérhetnek. Egy helyen történő több klímaberendezés telepítése esetén kedvezményes árajánlatért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy küldjön üzenetet az info@nyiregyhazaklima.hu e-mail címre.
A klíma készülékek szerelési munkálataira 3 év garanciát vállalunk!

Split klíma telepítési ár nem nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár nettó 62.984 Ft bruttó 79.990 Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 5.000Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.
Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!(állványozási munkák, magas épületek)

Karbantartás

Karbantartási áraink (2021-es árak)

                                                                             2,5-5,3 kW                                     5,5-10 kW

 

oldalfali berendezés                                           nettó 12000                                      nettó 14000

kazettás                                                              nettó 14000                                      nettó 16000

légcsatornázható                                                nettó 20000                                     nettó 28000

hőszivattyú                                                                                 nettó 40000

folyadékhűtő                                                                              nettó 40000-től

fan-coil                                                                                       nettó 8000-től

 

A megadott árak munkaidőben 8-16 óra között, valamint a kedvezményes időszakban érvényesek. Amennyiben túraútvonalal megoldható a karbantartás, kiszállási díjat nem számolunk fel.

Karbantartási listaárainkból 50 % kedvezményt biztosítunk minden évben januártól április végéig