Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Klímaszerelési árak

Split klíma telepítési ár nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés 1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár bruttó 65.000 Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 10.000 Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.

A téli kondenzvíz elvezetés díja egyedi árszabás alapján történik.


Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk (állványozási munkák, magas épületek)!

Kiszállási díj:

Szabolcs-Szatmár Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye területén végzendő klímaberendezés telepítése és garanciális hibajavítása esetén a kiszállás ingyenes. Egyéb nem garanciális eseti javítások, hibafeltárások, alkatrészcsere esetén Szabolcs-Szatmár Bereg és Hajdú-Bihar megyében nettó 150 Ft/km, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében nettó 200 Ft/km.

Előcsövezést is vállalunk!

Építkezik, felújít vagy átalakít és még nem döntötte el milyen klímaberendezést vásárolna de szeretné az épületet előcsövezni, mi ezt is megoldjuk. Bővebb információkért hívja ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön üzenetet az info@nyiregyhazaklima.hu e-mail címre és mi választ adunk kérdéseire.
Az árak tájékoztató jellegűek, egyedi esetekben eltérhetnek. Egy helyen történő több klímaberendezés telepítése esetén kedvezményes árajánlatért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy küldjön üzenetet az info@nyiregyhazaklima.hu e-mail címre.


A klíma készülékek szerelési munkálataira 3 év garanciát vállalunk!

Split klíma telepítési ár nem nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés 1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár bruttó 99.990 Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 10.000 Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.
Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!(állványozási munkák, magas épületek)